Volop keuze sportbeha's voor elke type sport

sportbeha

De wereld van lingerie biedt ruime keuze op het vlak van sport-BH's. In het geval van een bewegingsintensieve sport zoals hardlopen, bootcampen, tennis of hockey is een sport beha een absolute must. Met merken zoals Anita, Shock absorber of Prima Donna Sport - er is altijd eentje die precies past bij uw uitdaging en uw cupmaat. En in het geval van vragen zijn wij graag behulpzaam. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een personal fitting bij het kiezen van de juiste sportbeha.

Anita sportbeha → nu bekijken

Anita
Sportbeha

Nu bekijken
Shock Absorber sportbh → nu bekijken

Shock Absorber
Sportbh

Nu bekijken
Prima Donna sport BH → nu bekijken

Prima Donna
Sport

Nu bekijkenSportbeha


Wij helpen graag bij de keuze van de juiste sport-BH

Gerda

Lingerie styliste

De juiste sportbh, voor alle cupmaten

Sportbeha: goede ondersteuning noodzakelijk

Op een afstand van 1000 meter en een loopsnelheid van 12km/h beweegt de borst ongeveer 84 meter op en neer. Het dragen van een goede sportbeha vermindert de beweging van de borst met wel 80% en minimaliseert de impact van de beweging op het gevoelige borst-weefsel. Vooral bij intensieve sporten (hardlopen, bootcamp, tennis ed.) is het bijzonder belangrijk een goede sportbeha te dragen. Bij sporten is de borst voortdurend in beweging. De op en neer gaande beweging is een grote belasting voor de borst en kan naast pijn in de borst, nek en schouder, ook leiden tot het uitrekken van de banden en pezen. Een sportbeha houdt dankzij het stevige ondercupband en een hoger decollete de borst stevig op zijn plek.

Bij de wereld van lingerie vindt u een verleidelijk groot assortiment sport bh's van onder andere Anita, Shock absorber en Prima Donna Sport. Omdat uw borsten geen eigen spieren hebben en bestaan uit zacht borstweefsel, ondersteunt door banden en pezen, is het van groot belang dat uw buste goed wordt ondersteund tijdens het sporten. Dit wordt gedaan door middel van een goede sport bh, en de wereld van lingerie biedt een assortiment afgestemd op verschillende soorten borsten en sporten. Het moeten niet worden onderschat hoeveel de impact is van bewegen op uw buste.

Uw borsten bewegen ongeveer 10% van wat uw lichaam beweegt, maar dat betekent nog altijd ongeveer 100 meter voor elke 1000 meter hardlopen. Het is een misvatting dat een sport bh enkel uitkomst biedt bij hardlopen, maar eigenlijk wordt het geadviseerd voor elke sport waarbij u beweegt. Onderzoek heeft aangetoond dat een sport bh de beweging van uw borsten met zo'n 80% reduceert en daarmee ook het risico op pijnlijke borsten, rug of onderlichaam. Voor vragen over de juiste sport bh is onze klantenservice u graag behulpzaam.