Prima Donna lingerie → nu bekijken

Prima Donna
lingerie

Nu bekijken
Prima Donna Swim 2019 → nu bekijken

Prima Donna
Badmode

Nu bekijken
Prima Donna sport BH → nu bekijken

Prima Donna
Sport

Nu bekijken


Prima Donna Sport

Na uitvoerig onderzoek is grote maten merk Prima Donna nu ook met een sport-beha gekomen, met dezelfde kwaliteit en pasvorm als de lingerie. Natuurlijk voeren wij deze sport BH ook in onze collectie. Voor vragen over de Prima Donna Sport BH zijn onze lingeriestylistes u graag behulpzaam. Tevens kunt u een afspraak maken voor een personal fitting, waarbij de juiste Prima Donna sport-bh wordt aangemeten.

Prima Donnna sportbeha

Het Belgische lingerieconcern Van de Velde - het bedrijf achter Prima Donna lingerie - heeft na de succesvolle introductie van de Prima Donna badmode collectie drie jaar geleden, ook besloten om een sportlijn op de markt te brengen. "PrimaDonna als merk voor grote cupmaten staat als een huis," "Vanuit die positie is de introductie van merkextensies zoals 'Swim' in 2014 en nu 'Sport' een logische stap." Natuurlijk kunt u ook de Prima Donna Sport collectie vinden bij de wereld van lingerie.

Medisch bewezen: tot 80% reductie bewegingen door sportbeha.Prima Donna Sport

Gerda Prima Donna

Wij helpen u graag met passend advies

Gerda

Prima Donna Sport styliste

Sportbeha's opnieuw uitgevonden

Prima Donna Sport: 2,5 jaar onderzoek voor de ultieme sportbh

Ruim tweeëneenhalf jaar is gewerkt aan de nieuwe sportlijn en het resultaat, twee sportbeha's in drie uitvoeringen, twee sportieve broeken en twee tops. Prima Donna heeft veel tijd en geld in het voortraject gestoken. Bij de ontwikkeling van de Prima Donna sportlijn is de Universiteit van Leuven betrokken bij het technisch vooronderzoek en zijn de producten ruim zes maanden door een groep consumenten en medewerkers in de praktijk getest.

PrimaDonna Sport wordt, net als de andere lijnen van het merk, alleen bij lingeriespeciaalzaken - zoals de wereld van lingerie - verkocht. "heel bewust vanwege de adviserende rol die de speciaalzaak biedt, iets dat juist bij sport-BH's belangrijk is". Voor een gewone PrimaDonna beha geldt dat een model met een maatbereik van B t/m J-cup, in 55 verschillende maten te krijgen is. Bij de sportbeha's gaan het voorlopig van B t/m H, maar dat zijn dan ook al 35 verschillende maten.

Daaruit de juiste te kiezen is geen sinecure, dan is goed advies cruciaal. Alle expertise van Prima Donna met lingerie voor grotere cupmaten is in de sportlijn gestopt. Of het nu gaat om de pasvorm, het materiaalgebruik of de afwerking - alles aan de Prima Donna sport bh ademt dezelfde kwaliteit. Voor vragen over de pasvorm van de Prima Donna sportbh zijn onze lingeriestylistes graag behulpzaam. Hiervoor kunt u bellen met de klantenservice van onze webwinkel (074 2915160) of langskomen in onze winkel te Hengelo (Ov).

Ademende materialen:
Fit, curvy en trendy? Dan is The Sweater jou op het lijf geschreven. Een serie super-de-luxe Prima Donna sportbh's die je borsten comfortabel op hun plaats houden en er nog hip uitzien ook. Zacht en fris aan je lichaam, cool om naar te kijken. Zo cool dat je ze ook als sporttop kan dragen, of als de ultieme mix-en-matchbh's onder al je PrimaDonna Sport-accessoires.

Maaike
Maaike
Lingerie styliste

Op verzoek van veel dames met een Grote cupmaten is het lingeriemerk PrimaDonna nu ook met een Sportbeha gekomen. Deze serie sportbeha's biedt een hippe look en goede steun tijdens het sporten. De BH's zijn gemaakt van zachte jersey zonder vervelende naden of knellende bandjes. De ademende stof houdt je koel en voorkomt geurtjes tijdens elke inspanning. De sweater serie is een hippe sportbeha zonder mousse, met een sporty sweaterlook en met fluo accenten. Het model houdt je borsten mooi op hun plaats en de cups zonder naden geven een supercomfortabel gevoel. Ultrazachte en ademende stof