Zeer uitgebreide collectie Prima Donna lingerie & badmode met korting!

Prima Donna Outlet

In onze Prima Donna lingerie & Badmode outlet vindt u voorgaande series met kortingen tot wel 70%. Kijk snel of er iets van uw gading tussen zit. Mocht u liever in onze winkel komen dan bent u ook van harte welkom. Onze winkel is makkelijk bereikbaar & gratis parkeren voor onze deur, kom eens langs - de koffie staat klaar.

In onze online prima donna outlet vindt u altijd diverse voorgaande series van zowel de lingerie als badmode collectie met kortingen tot wel 70%. Wij adviseren u om onze outlet goed in de gaten te houden, omdat het assortiment varieert. Bij vragen zijn we graag behulpzaam. 074-2915160

OUTLET:

LINGERIE BADMODE
Prima Donna Swim 2020 → nu bekijken

Prima Donna
Badmode

Nu bekijken
Prima Donna Twist → nu bekijken

Prima Donna
Twist

Prima Donna sport BH → nu bekijken

Prima Donna
Sport

Nu bekijken


Prima Donna outlet

Prima Donna badmode winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of BH-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Marja Kelder

Prima Donna styliste

Prima Donna lingerie & badmode, met korting!

Prima Donna outlet: ruime keuze in kortigseries

In onze outlet van Prima Donna lingerie en badmode vindt u een verleidelijk groot assortiment met korting varierend van 20 to 70%. De wereld van lingerie biedt een van de grootste collecties Prima Donna en in onze outlet vindt u restanten van voorgaande jaren. En mocht een artikel onverhoopt niet meer op voorraad zijn dan kunnen wij altijd even voor u navragen of dit artikel nog bestelbaar is. Voor vragen over onze artikelen zijn wij bereikbaar via via 074 2915160 of onze klantenservice.

Bikini's, badpakken, beha, broekjes en dat alles met ruime kortingen. U vindt het in onze Prima Donna outlet. Wij verkopen deze artikelen zowel in onze webwinkel met korting als ook in onze winkel. Let wel, dit betreffen artikelen van voorgaande jaren dus meestal geldt op=op. In onze Prima Donna Outlet vindt u artikelen in cupmaat A-H en naast de lingerie van Prima Donna kunt u meestal ook slagen voor Prima Donna Swim en Prima Donna Twist. Het assortiment in onze Prima Donna outlet wisselt wekelijks, dus houdt onze webwinkel in de gaten voor de laatste toevoegingen.

We proberen in onze Prima Donna outlet dezelfde service te geven als in onze lingeriewinkel. Want ook een artikel met korting moet goed passen! We versturen onze kortingsartikelen door heel Nederland, maar in sommige gevallen gelden afwijkende kosten voor de verzending. Dit staat dan vermeld. Daarnaast kunnen artikelen worden gepast in onze winkel en in gelden dezelfde regelsvoor het retourneren. Artikelen in onze outlet kunnen niet worden gereserveerd en bijna altijd geldt op=op.