Wat een keuze in Marlies Dekkers Lingerie & Badmode

Marlies Dekkers badmode

Naast de lingerie collectie van Marlies Dekkers vindt u bij ons ook een deel van de badmode collectie. Niet alleen de bikini's maar ook de bijbehorende accessoires zoals strandjurken. En de nieuwe badmode collectie van Marlies Dekkers is echt prachtig, kom kijken in onze winkel!


Marlies Dekkers badmode → nu bekijken

Marlies Dekkers
Badmode

Nu bekijken
Marlies Dekkers lingerie → nu bekijken

Marlies Dekkers
lingerie

Nu bekijken
Marlies Dekkers Hengelo → nu bekijken

Marlies Dekkers
winkel

Nu bekijken


Marlies Dekkers Swim

Marlies Dekkers winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of BH-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Marja Kelder

Marlies Dekkers badmode styliste

Het eigenzinnige NL-se badmodemerk

Marlies Dekkers badmode: naast lingerie ook prachtige badmode van Marlies

Bikini's, accessoires of pareo's. U vindt het bij de wereld van lingerie in Hengelo. Naast een verleidelijk groot assortiment lingerie van Marlies Dekkers bieden wij ook een mooie collectie de Marlies Dekkers Swim. Marlies Dekkers heeft net als bij de lingerie, ook een hele eigen lijn badmode series. Mooie sprekende kleuren, hoogwaardige materialen en de bekende innovatieve ontwerpstijl van Marlies.

Marlies Dekkers lingerie - Kwalitatief goede lingerie, een ultieme pasvorm en streven naar optimale vrouwelijkheid; dat is een passende omschrijving voor het Nederlandse lingeriemerk Marlies Dekkers. Bij de wereld van lingerie vindt u de grootste collectie Marlies Dekkers lingerie online en u kunt onze collectie ook passen in de unieke Marlies Dekkers Shop te Hengelo (Ov). BIj vragen over de maten of pasvormen van Marlies Dekkers badmode staat onze klantenservice u graag te woord. Tevens bieden wij u de mogelijkheid van private shopping. Wilt u buiten alle drukte om Marlies Dekkers komen passen? Maak dan een afspraak!

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak. Met een verleidelijk assortiment lingerie, bad- en nachtmode onderscheidt de wereld van lingerie zich ten opzichte van andere lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u onze merken, waaronder Marlies Dekkers badmode ook online bestellen in onze webwinkel www.dewereldvanlingerie.nl. Mocht u zich echter niet comfortabel voelen bij het bestellen van uw lingerie online; dan zijn wij zes dagen per week geopend in Hengelo. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u de volledige collectie lingerie zien en onze dames kunnen u van gedegen advies voorzien. En mochten wij toch iets niet op voorraad hebben dan wordt dit graag (en gratis) voor u besteld.