Wij zijn weer normaal geopend!

Indien gewenst kunt u ook nog op afspraak winkelen, deze kunt u maken via afspraak of via 0742913377

Stay safe allemaal, liefs en tot snel,

Janneke, Gerda, Danielle, Marja, Lieneke en Iris

Zeer uitgebreide collectie Marie Jo lingerie & badmode
Marie Jo nieuwe collectie → nu bekijken

Marie Jo
lingerie

Nu bekijken
Marie Jo nachtmode → nu bekijken

Marie Jo
Badmode

Nu bekijken
Marie Jo winkel → nu bekijken

Onze
Lingeriewinkel

Nu bekijkenHet allergrootste assortiment Marie Jo lingerie & Badmode. Dat vindt u op slechts 10 km van weerselo bij de wereld van lingerie in Hengelo - een unieke lingeriewinkel. Van het Belgische lingerie-/ badmodemerk Marie Jo bieden wij een verleidelijk groot assortiment in cupmaat A t/m E. Hierdoor zijn wij al vijf keer op rij genomineerd voor beste lingerispeciaalzaak van NL. En dus zeker de moeite waard om eens vanuit weerselo naar onze winkel te komen. Makkelijk en gratis voor onze deur parkeren.

Wilt u een keer dat wij vrijblijvend uw maat opnemen? 80% van de dames draagt de verkeerde maat.

winkelMAAK AFSPRAAK

lingeriewinkel Prima Donna

onze
winkel

Janneke Bergenhenegouwen-Pol

Ons idee was een unieke lingeriespeciaalzaak, waar iedereen kan slagen. Van harte welkom!

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse

welkom in de wereld van Marie Jo nabij weerselo!

Een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie en badmode

In Hengelo vindt u vlakbij weerselo een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment Marie Jo lingerie en Marie Jo badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn vanuit weerselo eenvoudig te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar Marie Jo lingerie voor cupmaat A t/m E, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg de gehele Marie Jo lingerie collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met E. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

ons
team

Danielle

lingeriestyliste

Janneke

Eigenaresse & Mamacare adviseur

Gerda

lingeriestyliste

Marja

lingeriestyliste

Maaike

lingeriestyliste

Iris

lingeriestylisteRoute vanuit weerselo:


Over Marie Jo lingerie

Sinds 1981 drukken wij een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. Onze ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden. De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur! De routebeschrijving vanuit bijvoorbeeld Enschede, Almelo of Borne kunt u op onze website vinden.

contact informatie

adres

Sloetsweg 106, Hengelo

telefoon winkel:

074 2913377

telefoon webwinkel

074 2915160

social media:

openingstijden

Dagen Tijden
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30 (koopavond op afspraak)
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09.30 - 17.00
Zondaggesloten