Zeer uitgebreide collectie Marie Jo lingerie & badmode

Marie Jo Badmode

Een verleidelijk groot assortiment Marie Jo badmode en goed passend advies, dat is de wereld van lingerie. U vindt in onze lingeriespeciaalzaak in Hengelo ook de Marie Jo en Marie Jo Swim collecties. Onze winkel is makkelijk bereikbaar & gratis parkeren voor onze deur, kom eens langs - de koffie staat klaar

Marie Jo nieuwe collectie → nu bekijken

Marie Jo
lingerie

Nu bekijken
Marie Jo nachtmode → nu bekijken

Marie Jo
Badmode

Nu bekijken
Marie Jo winkel → nu bekijken

Onze
Lingeriewinkel

Nu bekijken


Marie Jo Badmode

Marie Jo badmode winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of BH-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Marja Kelder

Marie Jo Swim styliste

Verleidelijk grote collectie badmode van Marie Jo

Marie Jo: nu ook een collectie badmode

Badmode van Marie Jo - na lang wachten is het in 2018 eindelijk zo ver, een badmode-collectie van Marie Jo lingerie. U vindt bij de wereld van lingerie in Hengelo de volledige collectie Marie Jo Swim, en u kunt deze collectie niet alleen komen bekijken in de grootste lingeriespeciaalzaak van Nederland, maar ook online shoppen via onze webwinkel. Mocht u echter niet zo vertrouwd zijn met online bestellen van uw Marie Jo badmode, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Desgewenst bieden wij ook private shopping, waarbij u op een voor u comfortabel moment kunt komen passen.

Jurkjes, bikini's, badpakken - u vindt het allemaal in de badmode collectie van Marie Jo lingerie. De ongekende pasvorm, een ruime modieuze collectie met negen series en de fantastische kwaliteit. De Marie Jo Swim collectie is precies wat u er van mocht verwachten en wellicht zelfs wel een beetje meer. Zo is er ook een Swim variant gemaakt van de Marie Jo Avero - de beste lingerie serie aller tijden en voor veel dames de favoriet.

De negen series van de Marie Jo badmode collectie zijn stuk voor stuk juweeltjes in mooie trendy kleuren. Naast de bikini's en badpakken vindt u bij de wereld van lingerie ook bijpassende accessoires. De nieuwe Marie Jo badmode collectie zal ook worden geshowed op de jaarlijkse badmodeshow van de wereld van lingerie. Voor vragen zijn onze lingeriestylisten beschikbaar.Over Marie Jo lingerie

Sinds 1981 drukken wij een stempel op de lingeriebranche met prachtig design en het beste comfort. Onze ateliers vormen het kloppende hart van Marie Jo, waar lingerie wordt ontworpen door en voor vrouwen. Gemaakt voor living and loving, want onze lingerie is fijn om te dragen en makkelijk te onderhouden. De wereld van lingerie in Hengelo biedt een zeer ruim assortiment van Marie Jo lingerie en badmode. Kom eens naar onze winkel om te passen en laat u door ons aanbod verrassen. Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor onze deur!