Een verleidelijk groot assortiment lingerie nacht- & badmode

lingerie

De wereld van lingerie is een unieke lingeriespeciaalzaak, met een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- & badmode in cupmaat a t/m j,
goed passend advies en een ruim opgezette winkel. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedere vrouw, ongeacht leeftijd, cupmaat of verhaal - goed bij ons terecht kan en goed kan slagen. Ontdek onze lingeriecollectie met merken als Prima Donna, Marie Jo, Mey, Marlies Dekkers, Felina, Calvin Klein, Syl, Rosa Faia, Anita en meer... of maak een afspaak voor een persoonlijke lingeriestyling. Welkom! De koffie staat klaar...

Nieuwe lingerie collectie

collectie
Marie Jo

Bekijken
Marie Jo online → nu bekijken
Prima Donna hengelo → nu bekijken

collectie
Prima Donna

Bekijken
Sportbeha online → nu bekijken
Mey lingerie → nu bekijken

Collectie
Mey lingerie

Bekijken
Mey lingerie → nu bekijken
Prima Donna → nu bekijken

lingerie

lingerie winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of BH-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse & Mammacare adviseuse

Mooie lingerie, voor alle cupmaten

Lingerie: een verleidelijk groot assortiment

In Hengelo vindt u een bijzondere en een van de grootste lingeriespeciaalzaken van NL, de wereld van lingerie. Een verleidelijk groot assortiment lingerie, nacht- en badmode en een gedegen advies plus goede service, daarmee onderscheidt de wereld van lingerie zich nadrukkelijk. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn eenvoudig te bereiken.

Of u nu op zoek bent naar lingerie voor grote (cup)maten, advies wenst rondom zwangerschapslingerie of na een borst(besparende ) operatie, u bent van harte welkom in onze moderne winkel met warme uitstraling. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken. Daarnaast kunt u nagenoeg onze gehele collectie ook online winkelen.

U vindt op www.dewereldvanlingerie.nl een ruime collectie lingerie en nachtmode in de cupmaat A tot en met I. En mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan bekijken we graag en vrijblijvend of dit artikel voor u kan worden nabesteld. Voor vragen over lingerie bent u van harte welkom in onze winkel of via onze klantenservice.

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht de wereld van lingerie

In Hengelo vindt u de wereld van lingerie, een unieke lingeriespeciaalzaak. Onze lingeriewinkel behoort tot een van de grotere lingeriewinkels met een verleidelijk groot assortiment lingerie, bad- & nachtmode. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Of u nu zoekt naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Onze merken:

Marie Jo lingerie
Marie Jo l Aventure lingerie
Marlies Dekkers lingerie
Prima Donna lingerie
Calvin klein lingerie
Felina lingerie
Prima Donna Badmode Swim
Mey lingerie
Anita lingerie