Wij zijn weer normaal geopend!

Indien gewenst kunt u ook nog op afspraak winkelen, deze kunt u maken via afspraak of via 0742913377

Stay safe allemaal, liefs en tot snel,

Janneke, Gerda, Danielle, Marja, Lieneke en Iris

Een verleidelijk groot assortiment Cyell badmode

Cyell badmode

Een verleidelijk groot assortiment badmode van het Nederlandse merk Cyell en goed passend advies, dat is de wereld van lingerie. U vindt in onze lingeriespeciaalzaak in Hengelo een ruime collectie bikini's, badpakken en accessoires. Cyell badmode kunt u niet via onze webwinkel kopen, maar natuurlijk wel via onze winkel. Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren voor onze deur, kom eens langs - de koffie staat klaar...

ENKELE NIEUWE SERIES van CYELL:
Lincherie Cyell Felicidade

Cyell Felicidade

Borne Cyell Paradise morning

Cyell Paradise morning

Enschede Cyell Paradise morning tuniek

Paradise morning tuniek

Hengelo Cyell Spot on

Cyell Spot on

Hengelo Cyell Spot on

Cyell Spot on

Hengelo Cyell Pantera

Cyell Pantera

Cyell Pantera nieuwe collectie

Cyell Pantera

Cyell Shiny Bronze

Cyell Shiny Bronze

Cyell Badmode

Cyell Badmode winkel Hengelo

In het geval van vragen over pasvorm,
collectie of badmode-types zijn wij
u graag behulpzaam.

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse & Mammacare adviseuse

Baden in luxe, voor alle cupmaten

Cyell badmode: een verleidelijk groot assortiment

De wereld van lingerie in Hengelo biedt een verleidelijk groot assortiment badmode van het Nederlandse merk Cyell. U heeft bij ons ruime keuze uit onder andere bikini's, badpakken, tankini's, tunieken en jurkjes. En mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan bestellen wij dit graag en vrijblijvend voor u na. U kunt gratis en makkelijk voor onze deur parkeren dus we zijn eenvoudig te bereiken.

Cyell badmode kenmerkt zich door een goede prijs- kwaliteit verhouding, luxe materialen en mooie sprekende kleuren. U vindt ook nu weer volop nieuwe collectie van Cyell in onze winkel, bestaande uit series als Spot on, Pantera en de Felicidade - deze laatste heeft een kleurig streepmotief. De trend in de 2021 badmode collectie is natuurlijk de dierenprint, en ook Cyell blijft hierin niet achter. Met een oppervlakte van 260 m2 behoort de wereld van lingerie tot de grote lingeriespeciaalzaken.

Vindt u het lastig om goed te slagen met badmode? Kom dan eens langs bij de wereld van lingerie. Wij nemen alle tijd voor goed en passend advies, hebben meerdere modellen en varianten voorradig - waardoor u goed kunt passen en al onze dames mogen zich officieel lingeriestyliste noemen. Wij hebben ook badmode voor grote cupmaten, borstprothesen en zijn pas tevreden zodra u goed geslaagd onze winkel verlaat. Liever private shopping? Dan kan natuurlijk ook, hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak.

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht de wereld van lingerie

In Hengelo vindt u de wereld van lingerie, een unieke lingeriespeciaalzaak. Onze lingeriewinkel behoort tot een van de grotere lingeriewinkels met een verleidelijk groot assortiment lingerie, bad- & nachtmode. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Of u nu zoekt naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Onze merken:

Marie Jo lingerie
Marie Jo l Aventure lingerie
Marlies Dekkers lingerie
Prima Donna lingerie
Calvin klein lingerie
Felina lingerie
Prima Donna Badmode Swim
Mey lingerie
Anita lingerie