Een prachtige lingeriewinkel, gespecialiseerd in mammacare

Mammacare

Het overkomt gemiddeld 1 op de 9 vrouwen: een borstoperatie. Dit is een lastige en emotionele ervaring die veel energie vergt. Maar veel vrouwen ervaren na verloop van tijd dat er nog iets gebeurt: na de roerige periode nemen de momenten waarop u het gevoel krijgt weer echt te leven, toe. Wanneer u net hebt gehoord dat u borstkanker hebt, kan dat een grote impact hebben op u en op uw omgeving. Het kan u voor korte of langere tijd uit evenwicht brengen. De ziekte of behandelingen kunnen gevolgen hebben op veel verschillende levensgebieden. naast de fysieke beperkingen kunnen er ook zaken spelen als angst, onzekerheid en verdriet. Graag willen wij u na die roerige periode begeleiden en op zoek gaan wat het beste bij u past zodat u zich veilig, zelfverzekerd en comfortabel voelt. We vertellen u graag over de verschillende prothesen, geven u praktische tips en persoonlijk advies. Bij ons vindt u (deel) prothesen in meerdere modellen en maten van diverse merken.

Verschillende borstprothesen:
Eerste borstprothese van de fijnste micro- of micromodaalvezel en katoen
Eerste verzorging

Eerste verzorging prothese

Na de (borstsparende)operatie verstrekt het ziekenhuis een voorlopige prothese. De voorlopige prothese is bedoeld voor gebruik direct na uw ziekenhuisopname.
Zachte deelprotheses van siliconen na een borstbesparende operatie
Deelprothese

Deelprothese

Na een borstsparende operatie of een borstreconstructie is vaak enige vormcorrectie gewenst. Daarvoor wordt een deelprothese gebruikt.
Volledige compensatie siliconen borstprotheses
Volledige prothese

Definitieve borstprothese

Een aantal weken na de operatie, bij volledige genezing, kunt u uw definitieve prothese aanschaffen. Deze wordt voor 100% vervaardigd uit siliconen.
  Brochure: klik hier om onze speciale mammacare-folder te bekijken
lingeriewinkel hengelo

Mammacare

borstprothese winkel Hengelo

In het geval van vragen over prothesen,
protheselingerie of -badmode zijn wij
u graag behulpzaam.

Janneke Bergenhenegouwen - Pol

Eigenaresse & Mammacare adviseuse

Goed advies, in een vrouwvriendelijke lingeriespeciaalzaak!

Goed passend advies, ook na borstkanker

Een mammaprothese is een adequaat hulpmiddel en moet ten aller tijde voldoen en passend zijn. Is dit het geval, dan heeft u minimaal om de 2 jaar recht op een nieuwe mammaprothese. Na deze 2 jaar kijken wij samen met u of uw huidige mammaprothese nog voldoet, of dat de mammaprothese vervangen moet worden. Mocht de borstprothese niet meer fijn zitten of heeft u het gevoel dat u verschil ziet tussen uw borstprothese en uw eigen borst kunt u ten aller tijde contact met ons op nemen. Mocht er een maatverschil zijn dan komt u in veel gevallen in aanmerking voor een nieuwe goed passende mammaprothese.

Praktisch: Bij de eerste afspraak voor een mammaprothese vraagt de verzekeraar dat wij een artsenverklaring van u in huis hebben. Deze arts-verklaring kunt u aanvragen bij uw behandelend specialist of uw huisarts. In de meeste gevallen kunnen wij meteen uw mammaprothese leveren tijdens de afspraak. Mochten wij uw prothese niet direct voorradig hebben dan kunnen wij deze voor u bestellen en binnen 2-4 werkdagen leveren. Daarnaast declareren wij , in de meeste gevallen, voor u de mammaprothese bij de zorgverzekeraar.
Nazorg: Wellicht heeft u na de aanmeting of na enkele tijd de prothese te hebben gedragen nog enkele vragen. Neem dan gerust contact met ons op zodat we in overleg kunnen kijken naar wat we voor u kunnen betekenen. Mocht de mammaprothese toch niet naar wens zijn, dan kan deze binnen 3 weken geruild worden. U kunt ons telefonisch bereiken via 074-2913377

Behandel advies Was uw mammaprothese elke avond af met schoon, lauw water. En gebruik een milde zeep welke niet op oliebasis is. Wij hebben voor u ook een schoonmaakmiddel dat speciaal voor borstprothese geschikt is. Daarmee bent u ook verzekerd van de garantie welke afgegeven wordt door de leverancier. Maak uw mammaprothese goed droog en leg hem s 'avonds in de daarvoor bedoelde (meegeleverde) doos. Dan behoudt deze het langst en mooiste zijn vorm.
Garantie Wij hanteren de garantietermijn van de leveranciers. Deze garantie staat beschreven in de informatiebrochure welke bijgesloten zit in de doos van de prothese.

voor iedere vrouw, cupmaat en verhaal - met recht de wereld van lingerie

In Hengelo vindt u de wereld van lingerie, een unieke lingeriespeciaalzaak. Onze lingeriewinkel behoort tot een van de grotere lingeriewinkels met een verleidelijk groot assortiment lingerie, bad- & nachtmode. Onze collectie is zo opgebouwd dat elke vrouw bij ons kan slagen. De afgelopen 10 jaar heeft ons team hard gewerkt om de beste lingeriespeciaalzaak te worden. Elke dag weer proberen wij door gedegen advies, goede service en een onderscheidende collectie onze klanten aangenaam te verrassen.

Onze verleidelijk grote collectie lingerie, nacht- & badmode omvat zowel bekende als minder bekende merken. Voor alle merken geldt dat een goede pasvorm en prijs-kwaliteit verhouding bepalend zijn of deze worden opgenomen in onze collectie. Standaard bieden wij een ruim assortiment dat loopt van cupmaat A t/m J - en deze collectie is ongeëvenaard in Twente en omstreken- met onder andere merken zoals: Prima Donna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Syl, Sunflair, Mey, Beachlife & Seafolly.

U vindt bij ons een ruime collectie. Of u nu zoekt naar sportbeha's, grote cupmaten, borstprotheses, een mooi badpak of stijlvolle lingerie? U kunt zeker slagen! Onze zeer ruime lingeriespeciaalzaak vindt u aan de Sloetsweg 106, te Hengelo. Voor onze deur kunt u gratis parkeren en desgewenst bieden wij ook de mogelijkheid van private shopping - hierbij kunt u op afspraak bij ons winkelen. Al onze medewerksters zijn erkent lingerie-styliste, waarvoor jaarlijks nascholing is vereist. Graag tot ziens, de koffie staat klaar.

Onze merken:

Marie Jo lingerie
Marie Jo l Aventure lingerie
Marlies Dekkers lingerie
Prima Donna lingerie
Calvin klein lingerie
Felina lingerie
Prima Donna Badmode Swim
Mey lingerie
Anita lingerie